Helgen som varit!!

Konstigt det här att på söndagen sitta och skriva om vad som hänt under helgen och inse att det är svårt att komma i håg vad som hänt.
I fredags hade jag tagit en semesterdag, sååå skönt att få en hel dags ledighet. Var med sonen till Torsby sjukhus och tog bort gipset under tiden drog resten av familjen ner till centrum för att fika. Särbon var på det generösa humöret och skämde bort alla barnen på sportaffären. Erica fick en Addidas wtc jacka i svart med guldränder, Wilma fick en tjock svart Quicksilverhuvtröja, Alex fick en skjorta och en mössa och Hampus fick även han en Quicksilvertröja. Så jag kan ju säga att barnen var helnöjda med denna tripp till Torsby.
Särbons spis har gått sönder så vi var och köpte en ny och körde den gamla till tippen sen åkte vi till Michelle och fick kaffe. Tack sötnos för alla goda bullar som vi fick.
Vi hann även med en tur till stallet.
Min bror, hans fru och deras son kom upp och hälsade på den här helgen och man blir alltid så glad när man träffar dem. fredagskvällen tillbringades hemma hos Mor å Far tillsammans med brosan och hans familj.

Lördagen skulle vi ha varit på 60 års- fest men det blev inställt så istället var vi i pulkabacken. Vi hade underbart väder med strålande sol och lagom med minusgrader. Hälsade på syrran och hennes bäbis...valpen Yin. Han är bara sååå söt.
Vi slog på stort denna lördag och gick till pizzerian, i bland är det så skönt att slippa både matlagning och disken.
Hampus har tävlat i puckelpist under helgen och jag är så stolt!!! Han blev 5:a
Kvällen tillbringades hemma med götta och melodifestivalen, ovanligt dålig delfinal tyckte vi alla.

                                                         Bilder från vår härliga dag i pulkabacken och på lilla valpenI dag har vi varit på skidtävling, gick inte lika bra som i går men man kan ju inte vara på topp jämt och det är första säsongen som sonen åker puckelpist.Eftermiddagen tillbringades i stallet. Amanda har stått i en tillfällig box men nu när två hästar har lämnat stallet så fick hon en riktig box. Vi rev den tillfälliga och skurade väggarna, flyttade saker, satte upp saltsten och en hinkhållare. I morgon ska det komma en ny häst till stallet och den ska få gå i en hage bredvid Amanda så hon slipper gå själv nu när hennes kompis har flyttat. Det känns skönt att ha fått en normal box igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0