bloggflytt

Hej!
Har bestämt mig för att flytta min blogg
Jag finns nu på blogspot

Dag 4

Fy fan va jag är duktig =) Måste klappa mig själv på axeln, jag har nu klarat fyra dagar å det funkar jättebra...är inte ens hungrig.
För nyfikna läsare kan jag meddela att jag anmält mig till xtravaganzas viktminskningsprogram.
Jag har valt att gå på helfart vilket innebär att man äter tre soppor/shakes om dagen.
Detta gör att man tappar vikt fort och eftersom jag har en tendes att starta upp i 110 men inte komma till målet för att jag tröttnar på vägen så kändes det som en bra lösning. Har tänkt att gå på helfart fram till slutet på mars för att sen köra en upptrappning. Fyller ju 40 i April å då ska jag ha gått ner såpass mycket att jag kan ha en snygg klänning...å på min födelsedag ska jag unna mig att äta och dricka gott.
Det är bara så tråkigt att jag inte kunnat röra på mig som jag vill men får väl ta tag i den biten nästa vecka =)
Mitt mål nästa vecka är att promenera på min rast...det är i alla fall 30 min som jag ändå inte gör ngt vettigt på.
Men jag har varit duktig å lyssnat på skivan(mental träning) varje dag å min mentala Näring har varit att sticka, läsa och se på handboll. Har lyckat få med mig tre av programmets fyra ledstjärnor i alla fall=) 
De fyra ledstjärnorna är : 
Mental Träning
 Mental Näring
 God Energi 
Rörelseglädje
Nä nu ska jag äta min sista soppa för idag, kom just på att jag bara ätit två och ändå är jag inte hungrig =)
hungrig?

Nu har snart dag 1 gått å jag har inte ens kännt mig hungrig =) men dom som vet säger ju att tredje dan ska va värst men än så länge hålls suget borta med hjälp av vatten och stickning
Gött att Sverige vann sin match oxå!!!
Ciao


Dagen D

Japp då drar vi igång då =)
Jag har mätt mig och vägt mig men de siffrorna tänker jag hålla för mig själv ett tag till.
Har fått tid hos läkaren och ska dit sen så får vi se vad han tycker. Dras med en enveten förkylning. Har varit och tagit halsprov tre gånger sen 22 dec men det vill inte försvinna. Har ont i halsen ett par dagar sen försvinner det för att dyka upp som ett brev på posten ett par dagar senare.
Nu har halsen blivit bättre men jag hostar och är tätt i bröstet och blir anfådd av minsta ansträngning.
Hittils har det gått bra, känner mig sjukt motiverad och har inte kännt mig ett dugg hungrig, men det kommer väl ett sug efter ngt att stoppa i munnen när det ska ses på handboll ikväll.
Efter att ha stickat 10 par raggisar så har jag börjat med en halskrage i grått och stickar jag är ju händerna upptagna så då kanske det är lättare att stå emot suget =)

Nu får det vara nog

Ni som har följt mig vet att jag dras med x-antal kilon för mycket...men nu får det vara nog!!! Jag har bantat sen jag va 13 år  och är väl vad man kallar för jojjobantare. Har aldrig lyckats hålla min vikt någon längre period utan pendlar konstant i vikt. I min garderob finns kläder från stl 36- stl 50
Men efter att ha hittat ett kort på datorn sen förra julen så insåg jag nog en gång för alla att det är inte så här jag vill leva mitt liv.
Jag har gått med i ett viktminskningsprogram så nu kommer det nog att bli mycke tjat i bloggen men det hoppas jag att ni står ut mä =)
självklart ska jag bjuda på det fruktansvärda kortet och även ett till
   

Året som gått

Ja ni nu va jag här igen.
Om jag ska utvärdera året som gått så har det varit otroligt turbulent. Jag har gått från sambo till singel, från hus till lägenhet, bytt jobb.
Bloggat har jag knappt hunnit med =(
Men nu är det dax för en nystart eller va säger ni?
Bloggen kommer förhoppningsvis att uppdateras mer och jag har en del planer.

2011 är året då allt ska vända...hoppas jag i alla fall.

Har bestämt mig att en gång för alla nå mitt mål...ett hälsosammare liv
 ta tag i alla stick-ufon som bara ligger  å skräpar

Så då kör vi!!!!


RSS 2.0