början

Från början hade jag tänkt att min blogg skulle bli en stickblogg men sen dess så har så mycket annat hänt så jag har för tillfället lagt stickningen på hyllan och ägnar större delen av min fritid till att agera ponnymamma.
som ponnymamma är jag nog väldigt cool och försöker att inte lägga mig i för mycket och jag hoppas att min älskade dotter känner stödet från mig. Visst blir jag trött på att så mycket tid går åt att flänga runt på tävlingar samtidigt som det är kul och viktigast av allt jag visar mitt barn att jag är intresserad och att jag bryr mig =)
Har lovat mig själv att aldrig någonsin skälla på min dotter om hon gör en dålig ritt...alla har vi sämre dagar och jag tänker bara skälla om hon är på väg att ge upp.
ngr bilder på älskade dottern och busiga ponnynVisst är dom fina...mina prinsessorMen i bland så ser det ut så här...ja va säger man...

vilken helg

Slutade jobbet vid 14 tiden i fredags åkte direkt till min förra granne och köpte havre, hann även med en kopp kaffe och en liten bit blåbärspaj. Hem och hämtade erica, åkte ner till Hööks i Karlstad för att hämta Ericas ridstövlar som varit inlämnade, hon passade även på att shoppa en hundtröja, lindor till ponnyn och ett par nya ridskor. Sen begav vi oss till köpcentret i bergvik och där shoppades det skor till mig och döttrarna, sen in till de andra affärerna. Erica fick ett par jeanstights och jag köpte en vringad tröja samt en ny svart cardigan eftersom min förra försvann sist jag va ute på rajtantajtan =)

När vi åkte hem hämtade jag yngsta dottern och Ericas kompis och sen blev det stallet för att fixa i ordning ponny + utrustning inför lördagens tävling...hann med en tur till ica för att handla lite proviant och sen va det dax för knoppning av manen och det tog tid...hem sov ngr timmar sen va det tillbaka till stallet...in med hästen i transporten och i väg...å gissa vem som körde fel då???

När vi kom fram till Wäse ryttarförening så fick man en liten påse med morotsbitar, en plakett och en kaffebiljett...tänk om det kunde vara så på alla tävlingar.
Ponnyn hade en pissdag och ville bara stå stilla så det va ingen lyckad tävling precis men alla tävlingar ger ju erfarenhet och vi lär oss ngt nytt varje gång och jag lär mig att köra hästtransport. troligtvis blir det en ny tävling nästa helg men den som lever få se

söndagen tillbringade jag med Wilmis å jag tror att det va gött för henne att få lite egentid med mamma


har inget kort från tävlingen men jag bjuder på ett från förra som va på Färjestads RF
se vad glad man blir när det vankas rosett :))

dålig bloggare

Ja det är jag det...var hur länge sen som helst som jag bloggade. Men som sagt det händer så mycket i mitt liv...allt går med turbofart. Efter  4 dagar på nya jobbet kan jag villigt erkänna att jag är helt slut.
Det va ju trots allt över ett år sen som jag jobbade på en förskola sist, men det är så kul att få jobba med barn igen.
Nu ska jag med äldsta dottern upp till stallet så får vi se om jag kan göra en ordentlig update senare

RSS 2.0