tävling

Dåligt med bloggtid men hoppas att det snart blir lite tid över under tiden
kan ni tävla här: http://se.limbino.com/c01/link/ow6can449j

Tänd ett ljusHelene uppmanar oss att Tända ett ljus för alla som har/haft det svårt,
Om ni vill läsa vad hon skrivit så surfa in på http://stickmonster.bloggagratis.se/

Jag tänder ett ljus!!!


Bild på min Gnom

Största delen av dagen har tillbringats i stallet. Hade mörasfodringen så halv åtta var vi i stallet. Då står det 10 hungriga hästar i stallet som alla vill ha mat samtidigt. Sen ska man på med täcken och grimmor och sen ut i hagen med alla.
Efter vi släppt ut alla hästarna i hagen så var det dags att mocka och i dag skulle vi mocka sex boxar efter detta så transporttränade vi Amanda och sen skulle hon ridas så vi var väl hemma vid tolvtiden.
Vid tvåtiden var det dags att fara till stallet igen för nu skulle nästa häst ridas, var hemma vid tre tiden. Vid sjutiden var det dags att åka upp till stallet igen och ta in hästarna( bara fyra), duscha av benen (leriga hagar) och rykta, hemma vid åtta.

Nu för tiden ser de flesta helger ut så här så det är väl tur att jag delar dotterns intresse för hästar.
Förutom att vara i stallet så har jag monterat min första Gnom och jag är inte helt nöjd, jag stickar bättre än jag syr. Men jag har i alla fall lyckas fånga den på bild.
Jag måste erkänna att denna skapelse har skapat ett "beroende". Vill bara sticka Gnomer just nu men jag måste ta mig i kragen och göra färdigt alla ufo:n som jag har innan jag börjar på ngt nytt.


Minizoo

Nu har särbons äldsta dotter fått hem sin häst som varit utlånad på foder en tid. Så nu har vi två vackra hästar att ta hand om.
Räknar man i hop djuren i min och min särbos familj så har vi ett helt zoo!! Jag har 4 katter och en häst medan min särbo har 3 katter, 2 hundar och en häst. Men det har varit värre! I mitt hem har det funnits sibiriska dvärghamstrar, grön leguan, undelater, kanin, hund och chinchilla.
Både jag och mina barn älskar djur så därför var det jättejobbigt att inse vilka djur jag inte kan ha hos mig( kanin & fåglar).
Är ni nyfikna på häst nummer två???
Här kommer det lite bilder i alla fall.
                                             


Hjälp, Hjälp

Jag orkade inte hålla mitt löfte utan har börjat sticka på min Gnom. Nu är det så här att jag inte är så bra på beskrivningar så om ngn på ett enkelt sätt kan förklara hur man stickar benet på Gnomen så är jag evigt tacksam. Jag har stickat, läst, repat upp ett antal ggr nu så nu ger jag upp!!

nu är de här!!

I dag kom mina stickor och silverhänder som jag beställt i från Garntrollet, så nu ska jag snart börja på min första Gnom. Jag har lovat mig själv att sticka färdigt döskalletröjan först innan jag påbörjar fler projekt. Men om jag orkar hålla mitt löfte återstår att se.

I dag har jag varit på loppis och fick med mig den här väskan som jag blev tokkär i.

vabb och leverans

Wilmis  å jag är lite krassliga så jag vabbar i dag. När jag hämtade posten i dag så fanns det två paket i lådan. Det ena var en leverans från Tittis bod (beskrivning + garn till en gnom) och det andra en  i från Sy & sticka( garn till Åremössor). Så nu väntar jag bara på leveransen av stickor så ska jag prova att sticka min första Gnom.I lördags fick jag en present av min kära iorälskande vän

Bilder på underverket !!

Här kommer då som utlovat lite bilder på vår senaste familjemedlem Amanda.

                     För tillfället så ägnas en stor del av helgen åt att vara i stallet men det är såå mysigt. Vi fodrar, har utsläpp,mockar och så  rider Erica och då måste ju mamma vara där och titta på. Jag blir faktiskt lite sugen på att skaffa egen häst men vem vet vad framtiden bär med sig.

RSS 2.0