När kommer snön????

Nu vill jag ha snö, är trött på trist grått väder å regn, är trött på lervällingen i hagen, jag vill ha lite julstämning.
Har börjat sticka lite julklappar men hur jag ska hinna bli färdig är en annan femma. Jag kan för mitt liv inte begripa vart min tid tar vägen. Jag har i alla fall hunnit med att sticka tre Åremössor å sista raggsockan sitter på stickan så nu ska det bara stickas två Gnomer, två Åremössor, Lovikkavantar(2 par),babyraggisar och en schal...hmm undrar om det var ngt mer som skulle göras.
Var i väg i lördags och red lektion med Prisma och det gick över förväntan så nu är det bara att träna på, tänkte börja rida western men det blir väl som vanligt antar jag...tiden kommer inte att räcka

Gästspel =)

Hej igen! Det känns som det var hundra år sen jag skrev i bloggen...jag har verkligen haft fullt upp, trodde det skulle bli bättre när jag blev sambo men icke sa Nicke.
Jag har skaffat mig häst och det tar tid det med men den tiden lägger jag gärna för hästarna ger mig så mycket tillbaka. Är jag arg eller ledsen så flyr jag ut till stallet där jag kan tanka ny energi och positiva känslor.

Här är min nya kärlek...hon heter Prisma och är en nordsvensk travare, tyvärr är hon inte min helt och hållet då jag har henne som foderhäst.

Visst är hon vacker =)


RSS 2.0