Utmanad

För en tid sen så blev jag utmanad på min blogg av Eva
Eftersom jag tydligen alltid är efter tidsmässigt så kommer min utmaning inte förrän nu:

4 av mina favorit TV program
Cityakuten
Prisonbreak
Grey´s Anatomy
House

4 SAKER JAG GJORDE I GÅR

Var i ridhuset
kollade på körslaget
städade
Stickade

4 SAKER JAG LÄNGTAR TILL

vuxenridningen
sommar
semester
fika ute( utomhus!!)

4 FAVORIT RESTAURANGER

Quality Hotel Selma Lagerlöf
Café Löven
La Gondola
kinakrogen( kommer aldrig i håg vad den heter)

4 SAKER PÅ MIN ÖNSKELISTA

Ett långt friskt liv
vinna pengar
Att kunna få mer tid för mina vänner
en egen bil

4 BLOGGAR JAG UTMANAR
http://lenalux.blogg.se
http://mindacool.blogg.se/
http://arom.blogg.se
http://musseblomman.blogg.se


Till mina bloggvänner vill jag bara säga att min tid är inte tillräcklig  just nu men om ni har tålamod så kommer jag att ploppa upp lite då och då.
Kram till alla goa bloggare


Tokdecember

Hela december månad har varit ett enda kaos, först var jag sjuk i två veckor(feber,ont i halsen) och sen blev Wilmisoch Hampus sjuka .  Under de sista dagarna före jul har jag stickat som en tok för att hinna färdigt med allt, många gnomer har det blivit. Dagen före julafton gjordes det mintkola och knäck och klockan hann väl bli fyra( alltså 04,00) när jag packade in julgodiset och slog in de sista klapparna, som vanligt ute i sista minuten.Vi tillbringade julen hos min svägerska med febriga barn och en skrällhostig familj. De enda som saknades på julafton var Wilmis nya kusin som föddes den 23/12 och så mina älskade tonåringar som firade julen hos pappa.
På juldagen var det dags att fira jul med min familj och mina barn. Och då snackar vi ljudnivå med en massa småbarn hundar och nästan alla mina syskon(5st) saknade min älskade stora lillebror , hans fru och deras son.
Efter allt detta julfirande så blev det ett par lugna dagar innan det var dags för nästa projekt: Hoppkurs på ridskolan.
Nyår tillbringades på en inglasad altan med gasolvärme och renfällar samt underhållning av gatans trubadur.
Är nu i gång och jobbar som vanligt och det känns riktigt skönt att få lite struktur i tillvaron.
Väntar på nyårsbilder men laddar upp dem så fort som möjligt

Livet är sååå orättvist

Hej igen! Hade tänkt uppdatera bloggen lite med lite bilder osv men känner att jag måste skriva av mig först om det tragiska som innträffat här i byn.
Ett litet barn har brunnit inne och jag lider så med föräldrarna...snacka om mardrömsstart på det nya året. Orten jag bor på är så liten att de flesta känner varann eller vet vem man är, nu kände inte jag ngn av de inblandade men jag har vänner som känner dom. Det är så fruktansvärt tragiskt  att se dagens löpsedlar och stackars föräldrar som kanske möts av dessa. Nu hör det till saken att detta är bara en av alla de tragiska händelser som drabbat vår kommun och det är så många unga människor som försvunnit i förtid...det känns som det vilar en förbannelse över vår by.

RSS 2.0