Fler tävlingar

Här kommer det fler länkar på tävlingar.
Vinn en söt hundtröja här

tävla om smycken här

Du kan vinna nivea produkter här


Jag har även passat på att anmäla mig till

För lite timmar på ett dygn

Är det ngn mer än jag som just nu tycker att dygnet har för få timmar. Jag hinner varken sticka eller blogga som jag vill men snart är både utvecklingssamtal, IUP:er och lucia över så då kanske man hinner det man vill.

Passa på att gör ett besök hos Jämtlandshäxan och tävla i en mängd olika tävlingar.Tävla om en stickbok hos Agata
´
passa på att göra ett besök hos FNIXens där du kan vinna denna härva av garn.Vill du tävla om ett presentkort så ta en titt in till TUMMELISA


Jag har fått mitt Garn och the bytarpaket!!! Tack snälla du för det fina paketet, jag längtar efter att få tid att sticka sockor till mig själv i detta vackra garn.


Mitt paket gick till maskor och nystan 

Jag har varit på Coop och hittat några nystan härligt garn i 70% ull
 

veckan som gått

Som ni säkert har märkt så var det ett tag sen sist. Här har allt gått i raketfart och jag har inte ens hunnit sticka.
Förra lördagen skulle Erica ta med sig hästen och åka till Mellerud under höstlovet men det ville inte hästen. Vi höll på att lasta Amanda i fyra timmar innan vi gav upp och Erica fick åka till Mellerud utan häst. Detta innebar att jag har fått tagit hand om Amanda denna veckan. Förutom att vara i stallet har jag hunnit avverka ett födelsedagskalas, ett föräldramöte och middag hos svärföräldrarna. Denna veckan har jag stupat i säng och jag måste verkligen skänka en beundrande tanke till alla hästtjejer ,för livet i stallet är både hårt och tidskrävande.
Har ni haft snö hos er?? Här snöade det i onsdags men den försvann lika fort som den kom men minusgraderna har stannat kvar.

RSS 2.0