bläää

I dag har jag verkligen en dålig dag...känner mig jättenere och alldeles värdelös. Det känns som att det spelar ingen roll vad jag gör så blir det bara fel :(
å just i dag känner jag mig så ensam...vill oxå ha nån att dela glädje och sorg med...men när ska jag hinna träffa ngn då? varannan helg är jag utan barn och då jobbar jag oftast extra om det går eller så är det hästtävling och man ska upp så där sjukt tidigt å då känns det inte värst lockande med en krogrunda.

Mamma = Trollkarl

Tänk om jag kunde förstå vad som rör sig i tonåringarnas hjärnor...den ena ringer och vill ha saker fixat på en gång...men hallååå, är ju inte ens hemma...men mamma du måste fixa detta nu...nemas problemas, jag är ju mamma å kan trolla med knäna. Sen får man en utskällning för att hovslagaren har blivit sjuk å inte kan komma idag...å hur skulle jag kunna veta att hovis skulle bli sjuk...sen skriks det och luren slängs på i örat...senare ringer det igen...mamma du måste göra....vilken lust jag fick att ställa upp när jag bara får skit...nä du ska du ha ngt gjort får du banne mej fixa det själv...eller åtminstone visa lite tacksamhet....

Träning

Har varit med dottern när hon tränat med ponnyn...hoppas att detta blir bra. Vi har ju haft lite problem på tävlingarna där ponnyn blir sur och vresig, vägrar att gå fram och stegrar sig plus har en massa annat fuffens för sig.
Tjejen vi hyr stallplats av ska ha en prova på kurs i bruksridning och jag är jättesugen...har ju inte ridit ordentligt på flera månader och jag saknar det. Min snälla dotter lånar ut ponnyn till mig så jag kan va mä...ska bli kul.
Nä nu ska jag slänga i mig lite alvedon, rota fram stickorna och sätta på en film

coffetime

Hello...fortfarande hemma med feber och halsont å jag har verkligen inte tid med att bli sjuk, har ju 1000 things to do.
Igår fick jag besök av en mycket kär vän Michelle vi tillbringade några timmar med kaffedrickande och tv-tittande. Alltid lika mysigt när du kommer vännen och jag ska ta mig i kragen och bli bättre på att hälsa på hos dig oxå...men snart tittar mini ut å då blir jag ju tvungen att komma å snoosa lite :)

så här känner jag mig i dag
 

å snorig :(

min älskling

Är hemma från jobbet med feber och halsont så jag tänkte passa på att lägga ut en bildbomb på min älsklingshäst "Lysjö Prisma" som jag tyvärr varit tvungen att lämna tillbaka :( fy fan va jag saknar henne...önskar att det fanns möjlighet för mig att låna hem henne igensjukis

Efter 2 veckor på jobbet så har förskolesjukan slagit till...jag fryser, nyser, hostar och snörvlar. Hade sån tur att det var lite barn på jobbet i dag och eftersom vi har ngt som kallas för årsarbetstid så kunde jag ta ut komp idag.
så jag tänkte passa på att lägga ut lite kort på mitt nya hem.Mitt sovrum som från början va mörkt vinrött

Ericas rum
Wilmas rum som från början va lila och gult...nu är det vitt med bara en walldeco

vardagsrummetni skymtar även lite av köket...

   

tävling =)

Ja då va det klart...på söndag styr vi mot Eda och en ny tävling, hoppas bara att primadonnan är på sitt allra bästa humör.
I dag har det varit en jobbig dag på jobbet...jag har frusit hela dan och börjar få ont i kroppen men jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu :(
Har bokat upp mig på extra jobb nu på lördag och på söndag ska vi ju åka och tävla, så vik hädan allt vad förkylning heter.
Vill bara tillägga att jag inte är ngn fullblodsidiot som jobbar heltid + extra när det finns utan de extra pengarna skulle jag som ensamstående mamma aldrig ha råd att låta dottern tävla...men se henne på tävlingarna är värt allt slit.
Älskar mina tre hjärtan av hela mitt hjärta =)

RSS 2.0