tillfälligt avbrott

Hej alla goa vänner!!
vill bara meddela att mitt tillfälliga avbrott beräknas pågå i ca två veckor till pga. flytt.
see you soon.

YEEEES

SM Guldet är där det hör hemma =) Funderade ett tag på att låsa in gubben och ta hans plats på hockeyn men jag stillade mitt sinne och såg den hemma med mamma och pappa som kom med blommor och present.

GRATTIS TILL SM GULDET FBK


Blir det ett SM- guld idag??

Hoppas, hoppas... är lite avundsjuk på min särbo(snart sambo)som var i väg och såg matchen igår och ska se matchen idag. Tänk om FBK tar hem guldet idag, vilken stämning det ska vara och vilken upplevelse att få vara på plats och se allt.

Rapport från en sjukling

Ni får ursäkta min blogg frånvaro men jag har varit däckad i en dunderförkylning som  fortfarande har ett stadigt grepp om mig.
Började killa i näsan och halsen i torsdags när jag var på föreläsning. Fredagen var jag på jobbet men fick käka piller för att klara dagen.
I lördags firade vi Erica som fyllde 14 och skrev på kontraktet till nya bostaden. Ja ni såg rätt....jag ska flytta och bli sambo så nu händer det grejer.
På söndagen blev jag riktigt kass och fick hög feber så det var bara att  stanna hemma på måndagen och jag är hemma än för som sagt är jag inte riktigt bra och jag har fått tillbaka mitt halsont.
Nu är det bara att bädda ner sig igen och vila ut förkylningen men det var attans så segt det va.

följ min blogg med bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/633405/mullegull?claim=p4ghwz57kzx">Följ min blogg med bloglovin</a>

Vinst

Tjohooooo!!! Jag vann tävlingen hos Eva


Vinsten är en:


Så kul att vinna ...det händer nästan aldrig att fru fortuna tittar åt mitt håll.

RSS 2.0