Flyttning pågår

I dag har det stora flyttlasset gått...har väl ett kärrlass kvar att hämta i det gamla huset sen så ska det städas...fy fan va trist. Själva flyttningen går väl bra men jag avskyr att flyttstäda =(
Nej nu är det väl dax att packa ur ngr lådor till så att det i alla fall blir ordning på ett ställe
ha det

Midsommar

Hoppas att ni alla har haft en riktigt trevlig midsommar =)
Själv har jag gästspelat på en av ortens restauranger och haft jättekul...trodde inte att jag saknade det så mycket men det gjorde jag så det kommer att bli fler gästspel i framtiden.
Liten uppdatering av mitt liv:
i dag ska jag försöka hinna flytta allt som är kvar härhemma
jag ska ska dra igång med min diet igen (har haft en paus under midsommar)

som det ser ut just nu så hann jag gå ner 13 kg före midsommar så nu är nästa mål att gå ner 7 kg till, men fortsätter det så här så ska det väl inte ta hela sommaren i alla fall.
skulle vara underbart att kunna åka och bada med barnen utan att gömma sig i stor tröja och mjukisbyxor.
Jag har faktiskt belönat mig själv med ett par jeanstights och ett par nya skor och så har jag fått massage för första gången och det var hur skönt som helst.

Älskade hästen har blivit sparkad i hagen och varit lite stel i höger bak så just nu har hon ledigt och det passar ju bra med tanke på all tid som går åt till flytten.

Vill även passa på att hylla min älskade mamma som ställt upp så enormt mycket för mig nu när jag haft det så jobbigt...hon är kanon och alla borde ha en sån mamma. Även syster yster har varit en pärla och jag tänkte ta hjälp av hennes inredningstalanger i nya lyan. Det ska bli så skönt när allt är på plats och man bara bor på ett ställe istället för att ha sakerna utspridde på en massa olika ställen

Ha en fortsatt trevlig sommar alla vänner och alla som jag inte känner

det ä mycke nu !!!

Sitter på jobbet å har urtråkigt, är rastlös samtidigt som jag inte kan koncentrera mig på det som göras.
Flytten närmar sig med stormsteg å jag har en massa tråkiga måsten. Stallplats till hästen är fixat och hon får flytta in nästa helg så det blir att röja i stallet i dag och nästa vecka. I morgon ska jag på yngsta dotterns skolavslutning och direkt efter det är det dax att bege sig till Åre och hämta hem sonen. Vi åker tillbaka på lördag och på söndag att det dax att köra äldsta dottern till Mellerud och Stall Kolungen där hon ska tillbringa sommarlovet. Det blir många mil i bil denna helg men va gör man inte för sina små.

Va till Karlstad i går och köpte tapeter till nya lyan...kommer bli så fiiint. Nästa vecka ska jag få måla och tapetsera så det kommer att va fullt upp då mä, men va skönt det ska bli när allt är färdigt.

Har hälsat på min badrumskompis som nu visar - 11 kg...jippiiiiiiiiiiiii. Första målet är avklarat så nu är det dax att sätta ett nytt.

Restaurangbesök

I går fyllde syster yster år och ville så gärna att jag skulle följa med ut och äta...dilemma när man går på diet.
Hur som helst så följde jag med syster, mamma och pappa men jag beställde bara in bubbelvatten och kaffe...duktig eller hur. Det lustiga är att det var inte ens svårt att göra det valet utan det kändes bra =)

I dag har jag försökt att få lite färg på den vinterbleka kroppen, skönt att min förkylning börjat släppa så att jag fick njuta av det vackra vädret en dag i alla fall.

Längesen sist

Hej igen...har varit borta ett tag men det händer så mycket i mitt liv att jag knappt hinner andas. Jag har haft en ny dust med hatkompisen...vågen alltså och resultatet visar nu på - 9,5 kg =)
För första gången på länge känner jag att jag kan gå utanför dörren utan att skämmas å det är så underbart skönt.
Nu är det bara 10,5 kg kvar till målvikten och den känns inte så omöjlig längre.
Blev så glad idag när min ena syster sa att jag va fin, komplimang i från min otroligt vackra syster det är inte illa.
Vi är fyra systrar i min familj och av oss är jag den fula, knubbiga saken...mina tre systrar är både längre och spädare än mig...så den komplimangen kommer jag att vårda ömt.

Har äntligen fått tag på en hovslagare, öh vart finns alla när man behöver dom? Så nu har min älskling nya dojjor så i morgon får det nog bli en tur om det vackra vädret håller i sig och min förkylning lägger sig

Har lånat ett kort som min underbara dotter tagit på älsklingen

RSS 2.0